Wednesday, December 24, 2008

İşte bu “özür” tamam!..

BEHİÇ KILIÇbehic.kilic@tercuman.com.tr

MEMLEKETİ Kürtçü ayırımcılığa doğru sürüklemek emperyalizme yetmiyor, elbette “parçalamanın” çekirdeğindeki amaç da dayatılacak!..

Maşalar bu nedenle dürtüklenip sahaya sürüldüler!..

Öncelikle, Türkiye’nin içerisinde sayıları 50-60 bin olarak telaffuz edilen, göğüslerini gere gere “Ne mutlu Türküm” diyebilen, milletimizin nadide parçaları Ermeni vatandaşları son derece huzursuz eden bir hezeyanı körükleyerek, “dışarıdaki” efendilerine hizmet ediyorlar!..
Bu tuzağa düşülmemeli ama elbette “uyanık” biçimde olan biten kavranmalıdır..
Türk Eğitim Sen Kayseri Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, Türk Milleti’nden şöyle dört başı mamur bir özür diledi ve olan bitenin hal tercümesini yapıverdi!..

Sayın Başkan şu açıklamayı yaptı;“Bizler Büyük Türk Milleti’nin mensubu olmaktan gurur duyan eğitimcileriz. Aziz milletimize hizmet etmekten büyük bir onur duymaktayız.

Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimizi her türlü olumsuzluklara rağmen vatan millet ve bayrak sevgisi ile yetiştirmeye, insani değerleri benimsemiş ekmeğini yediği vatana ihanet etmeyen, mensubu olduğu millete küfretmeyen bireyler olarak yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ancak her alanda olduğu gibi bu alanda da defolu imalat olabiliyor.
Bu hatalar bazen bizden bazen de elimizde bulunan öğrencilerin neseplerinin gayr-i sahih olmasından kaynaklanmaktadır.
Büyük Türk Milleti’nden bu tür hergeleleri adam edemeden piyasaya sürüp aziz milletimize layık birer birey olarak yetiştiremediğimizden ve yaptıkları bu soysuz davranışlarından dolayı özür diliyoruz.Konuyla ilgili imza kampanyası www.teskayseri.org sitesinin form bölümünde başlatılmıştır.
Ali İhsan ÖZTÜRK.. Şube Başkanı”Demek ki neymiş!!?

Eğitimci Ali İhsan Öztürk “Büyük Türk Milleti’nden bu tür hergeleleri adam edemeden piyasaya sürüp aziz milletimize layık birer birey olarak yetiştiremediğimizden ve yaptıkları bu soysuz davranışlarından dolayı özür diliyoruz..” diyor...
Milletten kopuk, üst katmanlarda yaşamanın dayanılmaz hafifliği içerisindekiler, kafalarına göre memlekete kefen biçip yollarını bulma gayretindeler ama millet de homurdanmaktadır...

Şu “malum havadis” duyurulduktan sonra, ahali tepkisini haberlerin altına gönderdikleri e-postalarla yansıttılar...
Bakın neler denildi;“KÖYLÜ
Bu memleketin başına ne musubet bela, kötülük gelmişşe aydin geçinen, kitap yüklü eşeklerden geldi.Bunlar AYDIN mı?Bunlar olsa olsa ERİVAN olur.
Ey Ermeniler!!!
1915’de başınıza musallat edilen o belanın müsebbibi müslümanlar değildir, bunların sorumlularını sizler de gayet iyi biliyorsunuz, sizin katilleriniz İttihat Terakkinin katil çetesidir, bu çetenin elebaşları Enver, Talat ve Cemal’dir, Talat’ı Berlin’de hakladınız, Enver’i de Ruslar halletti, Cemal’i de cumhuriyeti kuran irade ipe çekti, geriye sizden özür dileyecek sadece bu çetenin torunları olabilir. Benim atalarım bunlar olmadığına göre de kusura bakmayın sizden dileyecek özrüm yoktur.

Saygılarımla....Özür dileyen kimBu özür dileyenler ermeni olmasın buna dikkat etmek gerek
aydınlar karanlıkta kalan aydınlar”
Hatırlayınız, Başbakan şöyle dedi;
“Her halde onlar böyle bir soykırımı işlemiş olacaklar ki özür diliyorlar”Bu “sözcük” çok önemlidir...
Başbakan’ın ifadeleri, “eldeki bilginin üstü örtülü yansıtılması” olarak değerlendirilirse, ortaya çok ilginç yorumlar çıkabilir...
Ermenilerin “başlarına gelenlerden” sorumlu tutup katlettikleri Osmanlı paşalarını-Sabetay kimlikleri düşünün...
Bunların izdüşümleri kimlerin üzerindedir, günümüzdeki uzantıları hangi işlerin içerisindedir!!

No comments: