Sunday, December 21, 2008

Turkler kadar, yalnis tanitilan ve Turkiye kadar hakki yenen bir ulke daha yoktur!!!

" Ben Amerikan gazisiyim, hava kuvvetlerinde hizmet verdim. Hala Irak'ta arkadaslarim var ve ozgurlugumuz icin savasiyorlar. Size diyebilirim ki, Turkler kadar, yalnis tanitilan ve Turkiye kadar hakki yenen bir ulke daha yoktur.

Istediginiz Kore gazisine sorun, Turk ordusu aciklikla Kore Savasinin kahramanidir. Ama, daha Kore Savasinin 50. yili kutlanirken bile Turklerden bahsedildigini, duymamissinizdir. Yunanlilar ve hatta Kolumbiyalilar hatirlanildi ama Turkler asla, NEDEN? Ben size soyleyeyim neden.. Cunku, Yunanlilar ve Ermeniler, Amerika'da Turkiye'nin iyi bir seyle anilmasini engellemek icin ve Turkler hakkinda pozitif seyler soylenmemesi icin cok calistilar. Ben Irlanda asilli Amerikaliyim ve bazi Turk arkadaslarim dolayisiyla, Turklerin nelerle karsilastigini farkettigimden beri, bu isi arastiriyorum.

Bu isi kurcalamaya ve arastirmaya basladigimdan beri soka girdim ve Ermenilerin, hristiyan olma kartini nasil oynadiklarini farkettim. Bu resolution gecmemeli, cunku devlet ismarlamasiyla soykirim olmaz.

Ben Ermenilerin, savas yuzunden aci cektigini inkar etmiyorum. Ama Turkler de ayni sekilde aci cekti. Ayrica Antonio Banderas'in kim oldugunu biliyor musunuz? Banderas'in bir filmde Ataturk'u oynamasi planlanmisti.

Ve neden Banderas'in son dakikada geri cekildigini biliyor musunuz?

Arastirin o zaman benim gibi, belki gozleriniz acilir ve Turklerin nelerle karsi karsiya oldugunu anlarsiniz.

Size, bir tek yerde aradiginiz herseyi bulabileceginiz bir web sitesi tavsiye ederim,
www.tallararmeniantale.com. Evet, Pelosi, resolution'in gecmesini israrla one surerek kendi sahsi cikarlarini, Amerika'nin cikarlarinin onune koymustur malesef ayni Ermenilerin, once Ermeniler, sonra Amerikalilar dedikleri gibi. " flanagan
at 10/16/07 7:24 p.m. # 267417
http://seattlepi.nwsource.com/soundoff/comment.asp?articleID=335534&page=2

"I am a United States veteran and served in The US Air Force. I still have friends in Iraq fighting for our freedom. I can tell you that I have never known a nation more underrepresented and discredited more than Turkey. Turkish troops were clearly the heroes of the Korean War, ask any Korean veteran but yet when the 50th anniversary of Korean War was being celebrated noone heard Turks getting credit for their bravery. Greeks and even the Colombians were remembered but not Turks. Why not? I tell you why. Armenians and Greeks have done a wonderful job on preventing any positive image of Turkey in The United States. I am an Irish-American who happened to dig deep since I have noticed what Turks have been facing due to having some close Turkish friends. Once I started digging and conducting a lengthy research I was shocked to find out how well Armenians have been playing that Christian card. Anyways, this resolution shouldn't pass because there was no government-ordered genocide. I am not denying that Armenians didn't suffer as a result of the war but also many Turks suffered, too. Also did anyone know why Antonio Banderas planned on playing Ataturk in a Hollywood movie and backed out in the last minute? Well, research it like I did. It will open your eyes and give you an idea what Turks face. I can recommend a website which i would call a one-stop shop with full of unbiased information. www.tallarmeniantale.com Yes Pelosi indeed puts her personal interests above American interests by pushing for the passing of this resolution just like Armenian-Americans who I think are Armenians first and Americans second unfortunately..

No comments: